fredag 31 oktober 2008

På lådan

I dag tänker jag posta ett kapitel av en följetong med synopsis till en veckotidning. Jag har aldrig gjort något likande och är nyfiken på vad som kommer att hända. Förhoppningsvis händer något intressantare än att jag bara går runt och väntar på ett svar som aldrig kommer eller att ett nej tack-brev kommer inom ett par veckor. Man måste ge saker och ting en chans.

6 kommentarer:

Robert W sa...

Låter spännande. Du kan väl berätta hur det går.

On mission sa...

Absolut!
Har du gjort något i den stilen?

Johanna Wistrand sa...

Lycka till!

Vilken tidning skickade du till?
En del svarar snabbt, andra tar åratal på sig, trots att jag fått preliminärt postiv respons, de vill se mer, jag skickar synopsis på ny följetong och avsnitt 1,sen här jag inget och de lovar hela tiden att ge besked, men inget händer. Nu har det snart gått ett och ett halvt år. Jag funderar på att skicka synopsis och avnsitt 1 till annan tidning. Men jag hoppas du får ett snabbare svar och att det blir positivt!
.
(suck...).

Robert W sa...

Jag har skickat ett antal noveller till en veckotidning, efter att ha fått veta av dem att de tar emot och läser noveller de får in, utan att dock ge några löften givetvis. Men jag har inte hört något. Ibland känns det som att man bara skickar sina texter in i ett svart hål!

On mission sa...

Jag skickade till Allers. Du Johanna, som varit med. Hur fungerar det när de gillar något? Inte gillar något? Får man uppmuntran och sedan skriver man på spekulation? Eller köper de grejen med ett kapitel och ett synopsis? Även om de inte känner till personen?
Om de låter dig vänta lär jag nog inte få svar så fort. De känner ju till dig, jag är purfärsk...
Kram

On mission sa...

Hej Robert! Det där med svart hål låter oroande. Jag hade hoppats på att hitta ett forum som faktiskt ville ha nya författare. Men skam den som ger sig...